pexels-photo-267569.jpeg
Wise IT

Webinaari: Inbound rekrytointi - mitä se todellisuudessa on?

Koska?

Tiistaina 23. lokakuussa klo. 9.30-10.00

Hinta? Ilmainen!

Kieli? English

Oletko kuullut inbound-rekrytoinnista, työntekijöiden sisältömarkkinoinnista tai vastaavasta? Trendikkäät sanat tulevat ja menevät - mutta inboud-rekrytointi on termi, joka on tullut jäädäkseen.

Markkinoinnin ja myynnin maailmassa inbound-markkinointi on jo etabloitunut käsite, ja sitä käytetäänkin laajalti eri liiketoimintayksiköissä – monet HR ja rekrytointitiimit ovat jo ottaneet tai ovat ottamassa inbound-markkinoinnin keinoja menestyäkseen hyvien kandidaattien houkuttelussa pitkällä jänteellä. Lyhykäisyydessään se tarkoittaa, että keskitytään haastamisen sijaan houkuttelemaan hyviä ehdokkaita

Tuottamalla ehdokkaillemme asianmukaista sisältöä, voimme luoda suhteen ja kontaktin jo ennen varsinaisen rekrytointiprosessin alkamista ja näin ollen virtaviivaistamaan työtämme luomalla entistä tyytyväisempiä ehdokkaita ensivaiheeseen. Tämä parantaa mahdollisuuksia löytää juuri sen OIKEAN ehdokkaan, kandidaatin, joka todellakin haluaa työskennellä TEILLÄ.

Pidämme 23. lokakuuta aiheesta englanninkielisen webinaarin, jossa kerromme Inbound-rekrytoinnista – kuinka yritykset voivat hyötyä tästä uudesta konseptista.

Keskustelun aiheet:

- Mitä on Inbound-rekrytointi?

- Käsitteet ja niiden erot: työnantajabrändäys, inbound-rerytointi, talent acquisition

- 5 helppoa askelta aloittaa inbound-rekrytointi jo tänään.

Haluatko saada vinkkejä ja ideoita siitä, miten te organisaationa voitte houkutella hakijoita? Ilmottaudu ja osallistu verkkosivuillamme 23.10. klo. 9.30.